Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Θεατρική συνεργασία

Στις 2 Μαΐου παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αδάμαντα η θεατρική παράσταση "Αλεπούδες" της Dawn King. Η παράσταση αυτή υπήρξε αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου και της Πειραματικής Σκηνής Μήλου.
Η ανάγκη  γι αυτή τη συνεργασία διαπιστώθηκε κατά τις συναντήσεις των Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου μαζί με την επιθυμία για περισσότερη επικοινωνία. Τα νησιά μας είναι τόσο κοντά και ταυτόχρονα με τόσο δύσκολή την πρόσβαση ανάμεσά τους, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε τροχοπέδη για τη συνεργασία μας. O συγκεκριμένος τρόπος που αισθανόμαστε το ερασιτεχνικό θέατρο, η εκτίμηση που γεννήθηκε μεταξύ μας από την κοινή μας αντίληψη για την ποιότητα μιας θεατρικής δουλειάς, βοήθησαν να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να πραγματοποιηθεί αυτή η συμπαρουσίαση.
Έπαιξαν οι ηθοποιοί Αρτέμης Ευθύμης, Ραφαέλλα Βερβέρη, Μαρία Χιντηράκη και ο Δομίνικος Κουκάς που έκανε και τη σκηνοθεσία.

Ύστερα από αυτό, το μόνο που μπορούμε να σκεφθούμε είναι ότι θέλουμε …περισσότερα. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και άφησαν τις δουλειές τους, για να διασχίσουν σε δυο μέρες το μισό Αιγαίο και να ζήσουμε μαζί για λίγες ώρες αυτό το μαγικό θεατρικό ταξίδι. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου